Program

Program

Söker du efter gemenskap? Har du funderat på vad livet egentligen handlar om? Vill du vara med och förändra världen till det bättre? I så fall är HSSM-gemenskapen något för dig. 

Vi är ett härligt gäng kristna studerande som tror att Jesus förändrar världen. HSSM (Helsingfors Svenska Studentmission r.f.) är en aktiv studentförening som samlas regelbundet i hemmen och på Cor-huset, på Unisport och på många fler ställen.   

När och var?

Vi vill i år satsa speciellt på hemgemenskaper. I en hemgemenskap ingår ofta mat, snack, bön, lovsång, bibelläsning, andakter, mm. Ta kontakt med studentarbetaren för mer information, kontaktuppgifter längre ned på sidan. Under terminen ordnar vi också samlingar en gång i månaden på en torsdag i Cor-huset i Arabia, Majstadsgatan 11. Samlingarna börjar kl.18.00 (ny tid!!!) och innehåller gemenskap, lovsång, workshops, bön, undervisning, middag, glassbuffét, fika. 

VÅREN 21

Alpha-kurs startar 07.02!!! Den hålls online kl.18.30-20.00. Det går bra att komma med vid en senare träff också om inte den första träffen råkar passa. Se fb-evenemang för Zoom-länk. 

Datum för samlingar
:

Inhiberade pga covid-19. Vi kommer att satsa på en Alpha-kurs online, kom med!
 

Studmiss Weekend   
Hoppas vi på i april-maj 2021. 

Håll dig uppdaterad

Gilla gärna vår Facebook-sida för att få senaste nytt från HSSM! 

Social Sports

Mer info i våra Facebook-evenemang då det närmar sig.       

Chillkvällar

Vi chillar ju för det mesta, men bäst chans att hänga med i chillet har du ungefär en gång i månaden.
Vårens datum:
Chillkvällarna hålls i regel på Cor-huset kl.18.30-23.00. Följ ändå med fb-evenemangen!   

Fest

Vårfest i april-maj. 

Bli medlem! 

Som medlem i din lokala studentförening visar du att du stöder det kristna studentarbetet på din ort. Som medlem i din lokala studentförening blir du också medlem i FSSM, och får det månatliga nyhetsbrevet FSSMnytt per e-post och som del av tidningen Arkki 4 ggr/år. När du avslutat dina studier eller fyllt 29 år överförs du till registret för stödmedlemmar. Kom med så blir vi fler! 

Hej! 

Jag heter Jonatan "Jonte" Gauffin, och jag är din studentarbetare i Helsingfors.

Ta kontakt med mig på tel.040-5726453

eller jonatan.gauffin@studentmissionen.fi

om du behöver prata med någon eller vill veta vad som händer!