Program

Program

Söker du efter gemenskap? Har du funderat på vad livet egentligen handlar om? Vill du vara med och förändra världen till det bättre? I så fall är HSSM-gemenskapen något för dig. 

Vi är ett härligt gäng kristna studerande som tror att Jesus förändrar världen. HSSM (Helsingfors Svenska Studentmission r.f.) är en aktiv studentförening som samlas regelbundet i hemmen och på Cor-huset, på Unisport och på många fler ställen.   

När och var?

Kaffeutdelningar

  • varje onsdag tills vidare (så länge vädret tillåter) utanför Arcada klo 11-13

Samlingar 

  • Kom med på våra samlingar i höst. Kvällar av lovsång, tid att söka Jesus tillsammans samt att få höra en inspirerande tanke. 

Hemgemenskaper

  • Kom med i en gemenskap som delar livet mitt i veckan, en plats där du får växa som människa och följa Jesus tillsammans med andra studerande. Hör av dig till Nico för mera information ifall du vill gå med i en hemgemenskap.

Social Sports

  • Vi sportar tillsammans varannan Torsdag med nya sporter och gamla favoriter. 

Chillkvällar 

  • Vi spelar spel tillsammans, tid att umgås och träffa nya härliga människor. Vi ordnar chillkvällar ca 1 gång i månaden. 

AndreasHelps 

  • Vill du hänga med och tjäna vår stad? Vi är med och hjälper till på Andreas kyrkans matutdelning "AndreasHelps". Ta kontakt med Nico ifall du vill med. 

Fest 

  • Vi ordnar regelbundet härliga fester, följ vår some (fb och insta) för att hålla dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad!

Gilla gärna vår Instagram sida & Facebook-sida för att få senaste nytt från HSSM! Hittas under namnet "helsingforsstudmiss" på instagram. 

Bli medlem! 

Som medlem i din lokala studentförening visar du att du stöder det kristna studentarbetet på din ort. Som medlem i din lokala studentförening blir du också medlem i FSSM, och får det månatliga nyhetsbrevet FSSMnytt per e-post och som del av tidningen Arkki 4 ggr/år. När du avslutat dina studier eller fyllt 29 år överförs du till registret för stödmedlemmar. Kom med så blir vi fler! 

Hej! 

 

 

 

Jag heter Nico Villanen, och jag är din studentarbetare i Helsingfors.

Ta kontakt med mig på e-post nico.villanen@studentmissionen.fi om du behöver prata med någon eller vill veta vad som händer inom HSSM. Varmt välkommen med i vår gemenskap!