Program

Program

Söker du efter gemenskap? Har du funderat på vad livet egentligen handlar om? Vill du vara med och förändra världen till det bättre? I så fall är HSSM-gemenskapen något för dig. 

Vi är ett härligt gäng kristna studerande som tror att Jesus förändrar världen. HSSM (Helsingfors svenska studentmission) är en aktiv studentförening som samlas regelbundet på Corhuset. 

När och var?

Under terminen ordnar vi måndagssamlingar varannan vecka på Corhuset i Arabia, Majstadsgatan 11. Samlingarna börjar alltid kl.18.30 och består av lovsång, undervisning och kvällste. 

Datum och talare:

10.9 Hanna Wiik och Kajsa Svenfelt

24.9 Ann-Louise och Jonatan Gauffin

8.10 Bianca Holmberg

22.10 Jessica Högnabba

5.11

19.11

3.12

17.12 Julfest

Håll dig uppdaterad

Gilla gärna vår Facebook-sida för att få senaste nytt från HSSM! 

Social Sports

Vi sportar varannan vecka. Följ med när och var via våra Facebook-evenemang.

Bli medlem! 

Som medlem i din lokala studentförening visar du att du stöder det kristna studentarbetet på din ort. Som medlem i din lokala studentförening blir du också medlem i FSSM, och får det månatliga nyhetsbrevet FSSMnytt per e-post och som del av tidningen Arkki 4 ggr/år. När du avslutat dina studier eller fyllt 30 år överförs du till registret för stödmedlemmar. Kom med så blir vi fler! 

Hej! 

Jag heter Anna Sundman, och jag är din studentarbetare i Helsingfors. Ta kontakt med mig om du behöver prata med någon eller vill veta vad som händer!