Åbo Studentmission (ÅSSM)

Söker du efter gemenskap? Har du funderat på vad livet egentligen handlar om? Vill du vara med och förändra världen till det bättre? I så fall är du välkommen med i vårt gäng!

Känn Gud.

Gud har en plan för ditt liv och din studietid. Han vill ge ditt liv innehåll och riktning. Han vill forma dig till den du är tänkt att vara.

Älska varann.

Vi är skapade för gemenskap. I Studentmissionen vill vi dela våra liv i hemmen, på fester och på samlingar av olika slag. När vi älskar varann smittar det av sig.

Gör skillnad.

Vår generation behöver få möta Guds kärlek. Kom och hitta din plats i Guds plan och lev ett liv som gör skillnad.

Program

Vi ordnar Studmisskvällar där vi samlas för lovsång, bön, undervisning samt mat, latte och brädspel. Ifall du föredrar att vara mera aktiv så finns det innebandy varje vecka. Om du vill utvidga ditt böneliv ordnar vi också bönestunder varannan vecka där vi bekantar oss med olika sätt att be på. Vi syns också på campus med våra kaffeteam eller Veritas Forum diskussionskvällar.

Kolla in vårt
linktree för att hitta till vår whatsappgrupp och följ vårt Instagram för att se allt som händer.

Åbo-(2)
Kom med på vår e-postlista!

Skicka din e-postadress via blanketten här. Då får du bla kallelse till årsmöte och nyhetsbrevet FSSMnytt en gång i månaden.

Följ oss på sociala medier

Mer info

Samlingar

Vi samlas varannan fredag i Metsku (Tavastgatan 4) där vi lovsjunger, ber, tar del av undervisning eller vittnesbörd och så bjuder vi på något ätbart, latte och brädspel.

Innebandy

Vi ordnar varje måndag innebandy i Aningais Skolhus, så ta med din klubba eller låna en och kom med för ett spel.

Bönetider

Kom med varannan onsdag eftermiddag till skarpskyttekapellet i domkyrkan och be som avslutning på studiedagen. Vi ber för studievärlden, för oss som samlats och allt annat som finns på våra hjärtan.

Gruppchatt

Letar du sällskap till studentlunchen? Vill du ta en kaffe med någon en eftermiddag? Har du inga planer för helgen? Kom då med i vår whatsappgrupp där du enkelt kan fråga om någon vill umgås (du hittar den via vårt linktree högre upp på sidan).

Info & kontakt

Åbo Studentmission
(ÅSSM)

Medarbetare

Skicka e-post enligt modellen fornamn.efternamn@studentmissionen.fi

Jakob Nylund

Studentarbetare (Åbo)

Bli medlem

Som medlem i din lokala studentförening visar du att du stöder det kristna studentarbetet på din ort.

Som medlem i din lokala studentförening blir du också medlem i ”stora Studentmissionen”, får det månatliga nyhetsbrevet FSSMnytt per e-post och tidningen Arkki i postlådan 4 ggr/år. När du avslutat dina studier eller fyllt 29 år överförs du till registret för stödmedlemmar.

Be om en blankett av medarbetaren, fyll i den och ge den till någon i styrelsen!

Bra att veta
  1. 1
    Vem får komma med?
    Alla studerande och unga vuxna är välkomna med, oberoende av om man har en tror på Gud eller inte.
  2. 2
    Hur får jag mer info?
    Följ oss på Instagram! Skicka också din e-postadress åt studentarbetaren så får du FSSMnytt en gång i månaden!