Program

Program


Welcome to Town med Studentmissionen och Metsku

Åbo Svenska Studentmission vill välkomna just Dig, som är ny eller mindre ny i Åbo för att delta i denna makalösa fest. Vi utlovar god mat, gott sällskap, nya bekanta, samt nya kunskaper om Åbo som stad. Evenemanget äger rum den 6 september 2019. Platsen är i Betlehemskyrkan på Tavastgatan.

Innebandy

Studentmissionen kommer i år att ordna innebandy i St. Olofsskolan på måndagar kl. 20.00-21.00 och adressen är Klostergatan 11, 20700 Åbo. Alla är välkomna med oberoende av tidigare erfarenhet. Innebandyn börjar i den 9 september. Sista gången för höstterminen är den 16 december.

Aftis

Åbos trevligaste aftonverksamhet för studerande, varannan fredag mellan kl. 18 och 20 i Betlehemskyrkan på Tavastgatan. Undantag meddelas via Facebook och Instagram. Kom med och njut av smarriga bakverk och gott sällskap! Första gången för hösten blir fredagen den 27 september. Sista gången för höstterminen är i början av december.

Studmisskvällar

Studentmissionen ordnar kvällar med lovsång, tal och servering ungefär en gång i månaden på olika veckodagar och på olika platser i Åbo. Ofta har vi en inbjuden gästtalare. Den första Studmisskvällen för hösten ordnas den 19 september.More to ComeStudentmissionen testar på ett nytt koncept. Vi ordnar Event Week i november (12-14.11) och vi har bjudit Stefan Gustavsson från Sverige som talare till evenemanget.