Program

Program


Welcome to Town med Studentmissionen och Metsku

Åbo Svenska Studentmission vill välkomna just Dig, som är ny eller mindre ny i Åbo för att delta i denna makalösa fest. Vi utlovar god mat, gott sällskap, nya bekanta, samt nya kunskaper om Åbo som stad. Evenemanget äger rum fredagen 11 september 2020. 

Innebandy

Studentmissionen kommer i år att ordna innebandy i St. Olofsskolan på måndagar kl. 20.00-21.00 och adressen är Klostergatan 11, 20700 Åbo. Innebandyn startar denna höst 7.9! Alla är välkomna med oberoende av tidigare erfarenhet. 

Aftis

Åbos trevligaste aftonverksamhet för studerande, varannan fredag mellan kl. 18 och 20 i Metodistkyrkan på Tavastgatan. Kom med och njut av något smått och gott tillsammans med andra. Undantag meddelas via Facebook och Instagram.  Aftis ordnas också ibland hemma hos någon, ifall du vill vara värd för en aftis, ta kontakt med oss. På hösten ordnas det picknick i Kuppisparken onsdagen 2.9 kl.19, med aktiviteter såsom vollebyboll, kubb, krocket och liknande. Om vädret inte tillåter ordnas det en gemenskapskväll (hemma-aftis) hemma hos någon. 

Studmisskvällar

Studentmissionen ordnar kvällar med lovsång, tal och servering ungefär en gång i månaden på olika veckodagar och på olika platser i Åbo. Ofta har vi en inbjuden gästtalare.

Brunch

Studentmissionen ordnar bruncher nån gång per termin på lördagar, det utlovas god mat, gott sällskap och ofta har vi en inbjuden gäst/gäster.