Program

Program

 

 

Under dessa tider följer vi hela tiden med hur läget utvecklas och ordnar evenemang enligt rådande rekommendationer från THL och ÅAS, därför kan program också ändras vid behov. 

Kommande program: 

Innebandy

Studentmissionen kommer i år att ordna innebandy i St. Olofsskolan på måndagar kl. 20.00-21.00 och adressen är Klostergatan 11, 20700 Åbo. Innebandyn startar denna höst 7.9! Alla är välkomna med oberoende av tidigare erfarenhet. Vi fortsätter spela varje måndag. 

Studmiss goes vandring 

Ordnas lördag 3.10 kl.13, vi träffas i Kuppisparken vid älgstatyn och cyklar därifrån vidare till Katrinedals naturstig. Kom ihåg egen dricka och picknick!

Temaeftermiddag om psykisk hälsa 

Ordnas måndagen 19.10 kl 15:00-16:30. Med oss har Petra Lindblad (ÅAS studentombud) och  Rebecca Karlsson (koordinator vid ÅA och psykologistuderande). De kommer bland annat att ta upp olika studietekniker och annat relevant för studerande med tanke på den speciella vardag vi lever i nu. Dessutom kommer studentarbetare Benjamin Häggblom hålla en kort andakt. Evenemanget ordnas via Zoom och är ett samarbete mellan Studentmissionen i Åbo och Teologiska Studentföreningen. Tipsa om temaeftermiddagen åt dina vänner, vi ses på Zoom! Zoom-länken publiceras i facebook-evenemanget i ett senare skede.