Teaser: Helad från pollenallergi

02.06.2016 in Blogg
Nästa nummer av FSSMnytt kommer ut 7.6.2016 och det blir vårens sista nyhetsbrev. Vi är glada över att igen få ta del av varierat innehåll; en ledare som väcker eftertanke, en artikel om hur man kan be för sin stad, bilder från en fantastisk fest i Åbo o.s.v.

I juninumret

Vi tackar speciellt Gud och Oscar Sundman för Oscars vittnesbörd. Han berättar om hur hans svåra pollenallergi försvann efter en väns förbön tidigare i vår:

Jag har haft pollenallergi sedan liten. Varje vår har det varit otroligt jobbigt med konstant snuva och irriterande ögon. Det bröt ut ordentligt här tidigare denna vår, och samma rumba körde igång. Jag klagade över mina symptom åt en kompis, och efter att ha hört på min klagovisa lade han spontant handen på mig och sa ”I Jesu namn bli frisk”.

Följande dag var jag symptomfri, jag menar HELT symptomfri. Jag kunde andas normalt och behövde inte ha med fem paket näsdukar vart än jag gick. Det kliande inte i ögonen. Vilken fantastisk Gud vi har! Jag vill uppmuntra dig att våga be om helande för sjukdomar och allergier. Som Jesus sände ut lärjungarna för ”… att predika Guds rike och bota de sjuka” Luk 9:2, så vill Jesus sända ut dig och mig idag!

Läs nyhetsbrevet

Du kan registrera dig till vår e-postlista via resurser-sidan och få  FSSMnytt rakt till din mejl. Vi delar också alla inlägg på Facebook och här på bloggen.

Skön start!

Vi önskar alla en skön start på juni och att Gud ska välsigna er med många fina och givande stunder under sommarens första månad.

PS! Håll ögonen öppna för juninumret som kommer ut nästa vecka och läs också äldre utgåvor på resurser-sidan.