Sommarbloggen 2016: Del 4

17.06.2016 in Blogg

Vi har valt ut fem favoritartiklar från FSSMnytt från det gångna studieåret och valt att publicera dem på vår blogg i sommar! Vi har plockat ut både ledare och vittnesbörd, vissa texter är mera undervisande och andra berättar om vad Gud har gjort. Hoppas att inläggen ska ge dig trosuppmuntran och kraft i vardagen, vare sig du är ledig eller sommarjobbar!

Helad från pollenallergi

Jag har haft pollenallergi sedan liten. Varje vår har det varit otroligt jobbigt med konstant snuva och irriterande ögon. Det bröt ut ordentligt här tidigare denna vår, och samma rumba körde igång. Jag klagade över mina symptom åt en kompis, och efter att ha hört på min klagovisa lade han spontant handen på mig och sa ”I Jesu namn bli frisk”.

Följande dag var jag symptomfri, jag menar HELT symptomfri. Jag kunde andas normalt och behövde inte ha med fem paket näsdukar vart än jag gick. Det kliande inte i ögonen. Vilken fantastisk Gud vi har! Jag vill uppmuntra dig att våga be om helande för sjukdomar och allergier. Som Jesus sände ut lärjungarna för ”… att predika Guds rike och bota de sjuka” Luk 9:2, så vill Jesus sända ut dig och mig idag!

Oscar Sundman, studentarbetare i HSSM.

Artikeln är publicerad i juninumret, läs hela nyhetsbrevet via den här direktlänken!