Simone åkte på sommaräventyr med Gud

22.09.2015 in Blogg

Sommaren har varit fantastisk. Innan sommaren började upplevde jag att Gud sade att jag skulle få göra saker i hans rike i sommar och att jag skulle få se hans kraft verka genom mig på ett mäktigt sätt. Gud är trofast och håller vad han lovar, så jag har verkligen inte behövt bli besviken. Jag har varit i Österbotten, Nyland, Sverige och Tjeckien och har sett Gud beröra många människors liv på gatan och på läger genom mig. Ben har växt ut, en vrickad fot blev helad och ett knä och ett finger blev även helade. Evangeliet har blivit delat till många människor och flera fick uppleva Guds frid och glädje när vi lade händerna på dem och bad på gatan. På ett läger blev fyra personer härligt frälsta och långvarig nedstämdhet blev bytt till glädje och frid. I Tjeckien blev hela 21 personer frälsta inom loppet av en vecka. Gud öppnade dörrar och han lärde mig att vila i honom. Tack Jesus!

Simone Schmidt, styrelsemedlem i HSSM