Ny vecka, ny styrelse!

12.02.2018 in Blogg

Torsdagen 8.2.2018 hade HSSM årsmöte. Hela 18(!) medlemmar kom för att rösta och för att lyssna till hur året för Helsingfors svenska studentmission har varit. Som studentarbetare är jag super tacksam för alla som kom och att vi har en ny styrelse på 6 ordinarie och 1 suppleant! Välkomna med flickor! Jag vill också tacka vår avgående styrelse för ett gediget arbete under det gågna året 🙂

Det är alltid spänning i luften dagarna före årsmöten, finns det intresse för att ställa upp i styrelsen? Kommer de som man frågat på förhand? I alla dessa frågor har Gud uppmuntrat mig till att lita på att han har kontrollen. Jag har fått lägga arbetet, styrelsen i Guds händer för att verkligen kunna själv släppa taget och lita fullständigt på att Gud kallar de som han kallar. Det att vi har en styrelse vill jag inte ta för givet utan jag vill ge Gud tack, pris och ära för att få fortsätta jobba på med inspirerande och motiverande studeranden.

Detta år kommer att bli spännande! Förhoppningsvis nya samarbetspartner, förhoppningsvis får vi se en multiplicering i hemgruppen och i våra smågrupper, förhoppningsvis får vi se våra studerande rota sig djupare i ordet och tillbedjan, förhoppningsvis får vi se nya människor tacka JA till inbjudan att följa Jesus. 

Gud alla dessa förhoppningar vill jag lägga i dina händer Gud. Gör detta år till det bästa år 2018 som det kan bli. Låt din vilja ske!

Gud välsigne er!
Oscar Sundman, studentarbetare i Helsingfors