Jag valde ett liv med Jesus

25.01.2017 in Blogg

Nu säger jag inte att det ovannämnda helt försvunnit ur mitt liv, men det som har ändrats är att det i djupet av mig har flyttat in en frid. På ytan och en bit under kan det storma, men min ande bekänner den enda levande Guden. Jag vet vem som är min Herre. Den vetskapen har stegvis ändrat på mitt liv.

Jag har kunnat ta steg ifrån ett väldigt självcentrerat liv och fått börja se det fantastiska som händer då Gud tagit den centrala platsen i mitt liv. Plötsligt är människor runt omkring mig intressantare. Plötsligt är inte de omöjliga, trassliga relationerna till människor lika hopplösa mera.

Jag skriver plötsligt, men många av er som vandrat med Herren vet att vi många gånger talar om långa processer. Men det första steget är att jag och du börjar se livet ur ett annat perspektiv. Ett perspektiv som är större än vad vi är. Större än vad jag är.

Jonatan Sandell