Jakobstad

 

Varmt välkommen med i Studentmissionen i Jakobstad! Vi tror på en Gud som är verksam och som vill välkomna alla in i sin familj där vi formas till att bli mera lika Jesus och får vara del av det Han vill göra i världen. Vi tror att vi genom att följa Jesus upptäcker livet som det var tänkt att vara, ett liv fyllt av Hans närvaro, av äkta gemenskap och ett liv fyllt av mening.

Vi lever ut livet i vardagen, på våra jobb, studieplatser och när vi träffas som gemenskap. Under hösten ordnar vi olika samlingar, inspirationsträffar, bönevandringar, startfester och hemgemenskaper där vi tillsammans får upptäcka mera av livet med Gud och dela vidare av det vi fått.

Lättast hittar du oss & närmare info om vd som händer genom att följa våra konton på Facebook & Instagram och genom att kolla våra webbsidor.

Jakobstads Studentmission är en aktiv kristen gemenskap som verkat i Jakobstad sedan januari 2014. Jakobstads Studentmission hör till Finlands ev. luth. Student- och Skolungdomsmission (FSSM) som är medlem i International Fellowship of Evangelical Students (IFES). IFES är världens största studentrörelse med över 350 000 medlemmar i 150 länder.

För att få mera information om Jakobstads Studentmission kan du också gå in på vår Facebooksida.

Ifall du har några frågor eller vill få mera info, ta kontakt med vår studentarbetare Benjamin Sandell

Studentarbetare

Benjamin Sandell
​(fornamn.efternamn@studentmissionen.fi)
+358(0)45 6300237
Studentarbetare i Vasa och Jakobstad

A generation is coming together, hungry for a move of God Revive our hearts, revive our universities Revive Europe

27.12.2019 – 1.1.2020

Karlsruhe, Germany

”Revive” is open to Christian students and graduates, aged 18-30, across Europe. Through Scripture-saturated sessions focussed on the book of Acts, we will be asking God to: revive our hearts, revive our universities, revive Europe. The program will also feature extensive times of worship, authentic testimonies, challenging talks, and

FSSM-blogg

Äkta, sårbart liv

Lilian Linden
10.12.2020

...