alt=""

Tue Aleksi Markkasen työtä

apologiatyö

OPKOn apologina tehtäväni on puolustaa rehellisesti kristillistä uskoa ja selventää kristinuskon historialliseen ja älylliseen luotettavuuteen liittyviä kysymyksiä. Julkaisen asiaan liittyvää mediasisältöä tavoittaakseni koululaisia ja opiskelijoita, jotka usein kohtaavat arjessa uskoaan haastavia, virheellisiä väitteitä. Lisäksi opetan heitä mm. opiskelijailloissa ja leireillä tuntemaan kristillistä uskoa ja Raamattua syvemmin. Vierailen myös seurakunnissa ja järjestöissä puhumassa. Hankaliinkin kysymyksiin on vastauksia! 

Työaikani on tällä hetkellä 50 %. Jos haluat auttaa laajentamaan uskon puolustamisen vaikutusta ja lujittaa koululaisten ja opiskelijoiden kristillistä vakaumusta, liity apologiatyön tukijoihin! Ystäväkirjeistäni saat kattavan listan uusimmista videoista, teksteistä ja tapahtumista.

Valmistamaani sisältöä löydät Puolustajan Polun verkkosivuilta ja sen sosiaalisen median kanavista (YouTube, Instagram, TikTok, Twitter eli X sekä Facebook). Tule seuraajaksi, niin mitään ei mene ohi!

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
247711

Ystävärenkaan keräys:

Kerään parhaillaan ystävärengasta. Tavoitteena on täysiaikainen kannatus viimeistään kesään 2024 mennessä. Tervetuloa mukaan! Alle päivitetään kannatuksen tilanne.

Renkaan tilanne tällä hetkellä:
56%
Seuraa OPKOa somessa: