Kom med i gemenskapen!

Kom med i gemenskapen!

 

Läs mer om höstens planer i Helsingfors, Jakobstad, Vasa och Åbo:

Helsingfors
Söker du efter gemenskap? Har du funderat på vad livet egentligen handlar om? Vill du vara med och förändra världen till det bättre? I så fall är HSSM-gemenskapen något för dig! Vi är ett härligt gäng kristna studerande som tror att Jesus förändrar värl-den. Under terminen ordnar vi måndagssamlingar varannan vecka på Corhuset i Arabia, Majstadsga-tan 11. Vi sportar varannan vecka. Gilla gärna vår Facebook-sida "helsingforsstudmiss" för att få se-naste nytt från HSSM!

Jakobstad
Studerar du i Jakobstad? Ta kontakt med vår nye stu-dentarbetare Karl Granberg, karl.granberg (at) stu-dentmissionen.fi! Han hoppas hitta ett team av krist-na studerande, så att de kan börja hitta på nåt skoj tillsammans att bjuda in andra till. Karl kommer till Campus Allegro varannan vecka för att be och prata med studerande.

Vasa
Vasa Studentmission, VSM, är en kristen förening för sökande och troende studerande samt unga vuxna i Vasa. Vi tror att det finns en personlig och verksam Gud som bryr sig om oss och har något att säga oss. Vill du vara med? Ta kontakt med vår nye studentar-betare Karl Granberg, karl.granberg (at) studentmis-sionen.fi! Ruskavandring till Seitseminen national-park 28-30.9.

Åbo
Undervisning och lovsångstillfällen. Bibel-, bön- och lärjungaskapsgrupper. Sitzer, baler och fester. Dis-ciple-konferensen. Sportsevents, cafékvällar m.m. Är du intresserad av kristen verksamhet för studerande i Åbo? Skriv upp dig på vår e-postlista! Mejla Robert på robert.ojala (at) studentmissionen.fi om du är in-tresserad av att Studentmissionens verksamhet.