Jobb att söka - bli vår studentarbetare i Vasa!

Jobb att söka - bli vår studentarbetare i Vasa!

De nuvarande medarbetarna i Studentmissionen. Fr.v. Benjamin Häggblom, Lilian Lindén, Jonatan Gauffin och Karl Granberg. Oskar Palomäki fattas från bilden.

Är du vår nya studentarbetare i Vasa?

Finlands Evangelisk-lutherska Student- och Skolungdomsmission r.f. (FSSM) söker studentarbetare till Vasa. Anställningen är i kraft 1.8-31.12.2021 eller enligt överenskommelse. Arbetsförhållandet är 20 %, men vi höjer gärna arbetsprocenten om understödet ökar. Till arbetet hör att planera, utveckla och förverkliga FSSM:s studentarbete i samarbete med studerande på orten. Till arbetet hör också att hålla kontakt med understödjarna och att utvidga stödringen för arbetet.  

Uppgiften förutsätter lämplig högskoleexamen eller pågående högskolestudier. Kännedom om Studentmissionen är en fördel. Likaså värdesätter vi att du har en vision för evangelisation, erfarenhet av frivilligarbete i församling, initiativrikedom och organisationsförmåga. Studentmissionen är en väckelserörelse inom den lutherska kyrkan, och arbetet görs i linje med FSSM:s lärogrund, vision, värderingar, strategi och verksamhetsplan. För mer info se www.studentmissionen.fi/info.

En fritt formulerad ansökan tillsammans med CV och kontaktuppgifter samt referenspersoner bör sändas senast 20.11.2020 till studentmissionen@studentmissionen.fi. I ansökan bör ingå en kort text om din vision för arbetet. På ämnesraden ska du skriva ”Vasa”. Mera information fås av Lilian Lindén, lilian.linden@studentmissionen.fi, ledande studentarbetare för svenska verksamheten. Vi förbehåller oss rätten att välja medarbetare, eller att inte välja någon alls.